Programi Intrix CRM in Intrix Project so dostopni preko spleta. To v praksi pomeni dostop do programa kjerkoli in kadarkoli, potreben je le računalnik ali mobilni telefon in povezava do interneta.

Ob prijavi na brezplačno preizkusno različico programa Intrix CRM ali Intrix Project vam bomo preko e-pošte posredovali podatke za dostop, kot je vidno na sliki spodaj. Najpomembnejši podatek je naslov za prijavo (glej spodaj demo-dostop.intrix.si). To je naslov vašega programa, ki si ga je dobro zapomniti. Če vpišemo omenjen naslov v katerikoli spletni brskalnik (Chrome, Firefox, Internet Explorer ipd.), lahko od kjerkoli pridemo do svojega programa Intrix in posledično tudi do podatkov. S tem ni potrebno nobenega nameščanja programov na računalnik in posledično tudi vzdrževanja ne. Naslov si lahko dodamo tudi med priljubljene in tako z enim klikom na priljubljene pridemo v program (bljižnica za dodajanje strani med priljubljene je kombinacija tipk ctrl+d).

Prav tako pomembna podatka sta uporabniško ime in geslo (spodaj urosz in ax3Ls2I). Vsak uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo s katerim lahko “vstopi v program”. Prosimo, da si ob prvi prijavi v program iz varnostnih razlogov tudi spremenite svoje geslo. Navodila za spremembo gesla lahko najdete tukaj.

Prijava na brezplačni program CRM - Intrix CRM in vodenje projektov - Intrix Project