Podjetje Intera d.o.o., je letos že drugo leto zapored uvrščeno med finaliste izbora Zlata nit v kategoriji malih podjetij, na kar smo zelo ponosni. Kaj je o nas napisala Sabina Lokar si lahko preberete v članku z naslovom “Če zaposleni ponotranijo cilje podjetja uspeh ne uide”, ki se nahaja na naslovu: http://bit.ly/gcXZK8.

Ekipa Intera

Kaj je Zlata nit? Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt izbire naj zaposlovalca časopisne hiše Dnevnik. Časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, različnih primerov dobrih praks na področju zaposlovanja izbrana podjetja uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja. Naloga projekta je poiskati vrhunsko slovensko podjetje 21. stoletja, v katerem imajo zaposleni možnost realizirati svoje talente ter z njimi prispevati k uspehu organizacije na globalnem trgu.

Pri izbiri naj zaposlovalca imajo pomembno vlogo zaposleni, ki ocenjujejo svoje delodajalce, svoj del pri izbiri pa imajo člani strokovnega sveta, ki opravijo tudi poglobljene intervjuje z vodstvi podjetij. Svoj glas za naj zaposlovalca lahko prav tako oddate tudi vi na naslovu: http://zlatanit.dnevnik.si/sl/Zlata+nit+2010.