Trudimo se, da bi svojim uporabnikom in partnerjem podali čimveč koristnih informacij o strategiji podjetje, razvoju naših programov za upravljanje odnosov s strankami – Intrix CRM in vodenje projektov – Intrix Project. Tako se pojavljamo v več različnih spletnih medijih, katere vam bomo skušali predstaviti v tem prispevku.

1. Blog (http://blog.intera.si)

Intera na blogu, kjer se nahajamo sedaj smo razdelili v 5 kategorij: Intrix novosti, Kako deluje Intrix, Podjetje Intera, Primeri uporabe in Razno. Tukaj objavljamo redne tedenske prispevke in omogočamo vsem tudi aktivno razpravo na posamezne prispevke.

Intera na blogu2. Twitter (http://twitter.com/intera20)

Intera na mikroblogu Twitter, kjer vsakodnevno objavljamo novosti, podrobnosti naših večjih projektov, izkušnje, načrte itd.

Intera na twitterju

3. Facebook (http://facebook.com)

Intera na spletnem portalu Facebook, kjer objavljamo novosti, slike, filmčke, vabimo na dogodke, itd.

Intera na facebooku

4. Youtube (http://www.youtube.com/interaslo)

Intera na spletnem portalu za izmenjavo video posnetkov Youtube, kjer objavljamo video posnetke z navodili za uporabo, novostmi, primeri uporabe, nasveti za lažje in hitrejše delo z aplikacijo Intrix itd.

Intera na youtube

5. Vimeo (http://vimeo.com/intera)

Intera na spletnem portalu za izmenjavo video posnetkov Vimeo, kjer objavljamo video posnetke z navodili za uporabo, primeri uporabe, nasveti itd.

Intera na vimeo